Herstellingen en onderhoudswerken

Ai, je toestel doet het niet meer. Je krijgt je stofzuiger niet meer aan de praat, je wasmachine lekt of het beeld blijft zwart op je tv? Helemaal niet leuk, maar je Expert staat voor je klaar met een eigen hersteldienst.

Heb je een probleem met een van de toestellen in huis? Ga langs bij je Expert als het een klein toestel is. Is je wasmachine of vaatwasser kapot? Je hoeft niet te sleuren, je Expert komt langs bij je thuis om een kijkje te nemen en een bestek op te maken. Daarna kan je altijd nog zelf kiezen of je het toestel wil laten herstellen of een nieuw zal kopen.

Contacteer je Expert bij problemen!

Contacteer je Expert

Jouw Expert heeft een eigen hersteldienst!
Anker

[]

Ook vervangtoestellen of onderhoudswerken

Een tijdje zonder wasmachine, koelkast, tv of ander huishoudtoestel is niet makkelijk. Daarom heeft je Expert een aantal vervangtoestellen ter beschikking zodat jij de periode van de herstelling makkelijk kan overbruggen. Wil je een vervangtoestel? Vraag ernaar in de winkel!

Wil je dat je toestellen langer meegaan? Vraag je Expert dan om een jaarlijks onderhoud van je wasmachine, vaatwasser,…

Anker

[]

Reparatiekosten

De kosten van de herstelling zijn afhankelijk van de garantie en wat er precies moet gebeuren. Moeten er onderdelen worden vervangen? Hoeveel uur zal de herstelling in beslag nemen? Je Expert lijst alles op en bezorgt je een raming van de kosten. Zo weet jij de totale kostprijs vóór het herstellen en sta je niet voor onaangename verrassingen wanneer de factuur in de bus valt.

Anker

[]