Wasmachine defect

Wasmachine defect, een foutcode/error of geblokkeerd ?

Een kapotte wasmachine kent voor ons geen geheimen. Als erkend verdeler / hersteller van verschillende merken, kunnen we jou zeker verder helpen. Zelfs indien jouw wasmachine van een ander merk is of niet bij ons werd aangekocht, ben je bij ons aan het juiste adres.

Anker

[]

• Hersteldienst bij Beuselinck-Cobbaert

Wij zijn Luc & Ann Beuselinck-Cobbaert, onze winkel kan je vinden te Gistel, Oostendsebaan 11. Terwijl Ann je met de glimlach wegwijs maakt in onze winkel, kan je Luc meer vinden achter de schermen. Hij neemt alle herstellingen voor zijn rekening en heeft hiervoor een volledig vernieuwd atelier achteraan de winkel.

We verkopen een breed gamma aan toestellen en tuinmachines. Dit alles met een vakkundige uitleg en service, zowel voor, tijdens als na verkoop en dit alles al meer dan 30 jaar!

Bovendien volgen wij jaarlijks zowel een technische cursus als een cursus productkennis zodat wij op de hoogte blijven van de laatste modellen en technologieën bij de wasmachines.

Je kan ons het snelst bereiken op 059 27 81 11

Anker

[]

• Herstelling nodig wat nu?

Jij belt ons op en vertelt wat het probleem is met je wasmachine.

Aan de hand van enkele vragen, evalueren wij of er reeds telefonisch een oplossing kan aangeboden worden:

 • Wat doet jouw wasmachine wel of niet?
 • Tijdens welk programma gebeurde dit?
 • Is het probleem eenmalig of deed het zich in het verleden ook al voor?
 • Werd de wasmachine vroeger al hersteld?
 • Welke foutcodes geeft het toestel ?
 • Is er nog garantie op het toestel?

Wij herstellen toestellen van alle merken. Je kan dus ook bij ons terecht voor een toestel dat je ergens anders hebt aangekocht.

Indien we je telefonisch niet verder kunnen helpen, overlopen we met jou de mogelijkheden om tot bij je thuis te komen en het probleem ter plaatste te verhelpen. In samenspraak wordt een datum en uur vastgelegd. Indien gewenst, bellen we ruim op voorhand zodat u niet onnodig op ons zit te wachten.

Onze sterke punten qua herstellingen:

 • Binnen de 2 werkdagen komen we bij jou langs.
 • We stellen alles in het werk zodat je niet lang zonder defecte wasmachine hoeft te leven.
 • In onze bestelwagen hebben wij de meest courante onderdelen, zodat een herstelling vaak direct kan opgelost worden.
 • Indien een onderdeel dient besteld te worden, wordt dit bij ons binnen de 2 werkdagen geleverd. Wanneer het onderdeel geleverd is, wordt diezelfde dag de herstelling bij jou uitgevoerd.
 • Een defecte wasmachine wordt zoveel als mogelijk ter plaatse hersteld, pas indien dit niet kan, nemen we het toestel mee naar onze werkplaats.
 • Jouw wasmachine wordt nooit terug naar de fabrikant gestuurd, wij mogen als erkende hersteldienst een werk steeds zelf uitvoeren.
Anker

[]

• Hoe kun je ons bereiken?

Van maandag tot zaterdag kan je ons telefonisch bereiken van 8 tot 21u op het nummer

059 27 81 11

Onze winkel is geopend tot 19u. Op woensdagnamiddag en zondag rusten we even uit. Na afspraak ontvangen wij je ook graag na 19u of op een ander tijdstip.

Anker

[]

• Wat kost een herstelling?

Wij werken per interventie/herstelling.

Onze werkuren tellen vanaf het moment dat wij thuis vertrekken tot de herstelling van jouw wasmachine klaar is. Een forfait van 50 EUR omvat zowel de verplaatsingskosten als de eerste 30 minuten werk. Daarna geldt een tarief van 50 EUR per uur.

Het verschuldigde bedrag wordt na de herstelling contant betaald, wij zijn niet in het bezit van een draagbare betaalterminal.

Anker

[]

• Wat indien jouw wasmachine niet meer herstelbaar is?

Ook wanneer na grondig nazicht blijkt dat jouw wasmachine niet meer te herstellen valt, wordt een forfaitair bedrag van 50 EUR aangerekend. Bij aankoop van een nieuwe machine bij ons, wordt dit bedrag integraal terugbetaald.

Eenzelfde garantie bieden we wanneer jouw probleem zich na drie wasbeurten opnieuw voordoet en de wasmachine dan toch niet meer hersteld kan worden, ook dan betalen wij je het gebruikte onderdeel terug bij aankoop van een nieuwe wasmachine bij ons.

De niet te herstellen wasmachine nemen wij indien gewenst mee naar ons atelier.

Uiteraard hopen we je probleem te verhelpen, maar wanneer jouw wasmachine niet meer te redden valt, geven we je graag enkele aandachtspunten mee bij de aankoop van een nieuw wastoestel. Neem hiervoor zeker een kijkje op onze website bij de tips van Expert Luc.

Kortom, voor elk budget, voor alle wensen, wij helpen je graag!

Hopelijk tot binnenkort,

Vriendelijke groeten,

Ann & Luc

Anker

[]