BOSCH wasmachines

Nieuw item

Energie en water besparen met je wasmachine? Het kan!

Luide en energieverslindende wasmachines zijn geschiedenis. Je zou er van versteld staan wat een wastrommel de dag van vandaag kan en hoe het je leven makkelijker en aangenamer maakt!

Wij werken samen met het merk BOSCH. Kwaliteitsvol, duurzaam, een vaste waarde die investeert en innovatief zeer sterk staat. De deskundigheid en service na verkoop daar zorgen we zelf voor!

Zeggen de termen iDos, Active Oxygen en Home Connect je niets? We verduidelijken ze graag en hopen je zo mee te begeleiden naar de voor jou ideale wasmachine!

• iDos

Met één simpele klik op de knop wordt het wasmiddel en desgewenst wasverzachter exact gedoseerd (vandaar de naam iDos)! Het reservoir is geïntegreerd in de machine en kan je vullen met jouw favoriete merk en geur. Je dient dus geen gebruik te maken van wasmiddelen van Bosch, in tegenstelling tot wasapparaten van andere merken. Een volledig gevuld reservoir is goed voor 20 wasbeurten. Uiteraard kan je ook nog manueel vullen wanneer je eens een wolwas doet of een ander wasproduct wenst.

De sensoren op dit wastoestel zorgen niet alleen voor perfecte dosering van wasmiddel, maar meten ook het volume van het wasgoed en de bevullingsgraad van de machine. Hiermee bespaar je naast wasproduct ook heel wat water en verbruik je minder energie. Van een win-win situatie gesproken.

• Active Oxygen

Deze functie zorgt voor een onberispelijke hygiëne van de gewassen kledij. Active Oxygen staat er voor garant dat 99.99% van bacteriën en ziektekiemen, zelfs op de meeste delicate stoffen en op lage temperaturen, verwijderd worden. Zo hoef je geen keuze meer te maken tussen wassen op hogere temperatuur en het volgen van de wasvoorschriften.

De Active Oxygen Refresh functie maakt kledij terug fris die werd gedragen, maar die niet echt vuil is. In 45 minuten worden je kleren terug opgefrist en bespaar je heel wat tijd en energie. Zelfs wasgoed dat niet gewassen mag worden wordt op die manier weer opgefrist.

• Home Connect

Bediening van je BOSCH apparaten vanop afstand. Installeer deze app op je smartphone of tablet en kies de specificaties van je wasbeurt waar en wanneer je wil.

Van zodra het wasprogramma is afgelopen krijg je ook een melding via de app, zodat je niet telkens zelf naar de wasruimte hoeft te gaan.

De wasmachines die uitgerust zijn met bovenvermelde functies genieten een 10 jaar durende motorgarantie, kennen een uiterst laag geluidsniveau en geven voor elke wasbeurt een ECO prognose mee, zo kan je bewust worden van hoeveel water en energie elk was vraagt.

Wist je dat Bosch kopen bij een lokale dealer beloont met 3 jaar extra waarborg? Naast de standaard 2 jaar garantie krijg je er dus 3 jaar garantie bovenop bij aankoop van een Exclusiv-toestel.

Tijdelijk is er nu een cashback-actie tot wel 200 EUR.

Heb je nog vragen of ben je al overtuigd?

Tot vlug! Ann & Luc

Bosch wasmachines

Anker

[]