Wie & wat ?

Welkom op onze website.

In 1985 namen we de zaak op de Oostendsebaan over. Het was een zaak van ijzerwaren, kachels, gedekte tafel, elektro, grasmachines en huishoudartikelen.

De zaak werd volledig vernieuwd en evolueerde naar een speciaalzaak in elektro, huishoud en grasmachines.

Om een nog betere service te bieden aan onze klanten, drong een uitbreiding zich op. in 2005 werd de werkplaats uitgebouwd, waardoor het onderhoud en de herstellingen van gras- en andere tuimachines nog vlotter verliep.

In 2010 stonden we 25 jaar ten dienste van onze klant. Dit ging gepaard met de toetreding tot de aankoopgroepering Expert. Hierdoor kreeg de winkel zowel binnen als buiten een opfrisbeurt. Het aanbod inbouwtoestellen voor de keuken werd grondig uitgebreid.

Door aankoop van een aanpalend pand konden wij in 2014 de oppervlakte van de winkel uitbreiden. Zo brachten wij de elektro-huishoud en tuinmachines onder één dak.

De commerciële en technische opleidingen bij Expert, Bosch, Stiga en Echo vormen een mooie meerwaarde voor onze klanten. Zo verzekeren wij een goeie begeleiding bij aankoop en de perfecte service na verkoop door Luc persoonlijk uitgevoerd.

Ons motto is en blijft dan ook steeds hetzelfde : wij verkopen enkel hetgeen waar wij achter staan en waarin wij jullie kunnen bijstaan, zowel bij aankoop als bij de service achteraf.

Klantvriendelijke groet,

Luc & Ann

Anker

[]