Anker

[]

Anker

[]

Anker

[]

Anker

[]

Eigen hersteldienst, persoonlijk contact met service, jarenlange ervaring = onze succesformule!

We heten je van harte welkom! Wij, dat zijn Luc en Ann. Al jarenlang de drijvende krachten. Luc vooral in zijn atelier en bij de mensen thuis, Ann in de winkel en op bureel.

Als trotse verdeler van GRIN en Stiga voor grasmaaiers, Stiga en ECHO voor tuingereedschap hebben we voor elk wat wils en voor ieders budget een gepaste machine!

Huishoudtoestellen zoals wasmachine, droogkast, vaatwasser, oven, dampkap en kookplaat: hiervoor werken we samen met BOSCH. Kwaliteit, goede service en steeds de nieuwste technologieën. Voor vrijstaande koel- en/of vriesapparaten werken we samen met LIEBHERR. Inbouw frigo's en diepvriezers vinden we in het assortiment van BOSCH.

Ook voor gasflessen Antargaz en Primagaz ben je aan het juiste adres.

Ijzerwaren en silicones BLOEM zijn de laatste aanwinsten in ons assortiment. Vijzen, bouten, moeren en ... maar ook gereedschap van Stanley bieden we aan.

Herstelling nodig? Luc helpt je uit de nood! Ook voor toestellen of machines die niet bij ons werden aangekocht! Bel ons op 059 27 81 11 en we lossen samen jouw probleem op!

Onze winkel is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u tot 12u en van 13u tot 19u. Zaterdag van 8u tot 12u en van 13u tot 16u. Op woensdag en zondag zijn we gesloten!

Enthousiaste ondernemende groetjes,

Anker

[]

Anker

[]

Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]