Levering aan huis

Online geshopt? Of in de winkel? Expert levert jouw aankopen ook aan huis.  Jij beslist waar en wanneer. Snel en makkelijk!

Onze getrainde plaatsers leveren het toestel af op de afgesproken plaats. Wil je graag nog wat extra advies en een perfecte installatie van je nieuwe toestel? Vraag je Expert naar alle mogelijkheden.

Wanneer je online een groot toestel bestelt, bv. een wasmachine of koelkast, neemt de Expert in je buurt telefonisch of via mail contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken.

Jouw Expert levert ook aan huis
Anker

[]

Wij leveren ook op zaterdag

Bestel je voor 22u? Dan mag je je pakje de volgende dag al thuis verwachten. Zelfs op zaterdag! Of haal je nieuwe toestel gewoon gratis af in de Expert winkel in je buurt. Vraag aan de kassa naar je pakketje. Je Expert kan je nog extra advies geven over het toestel als je dit wenst.

Een levering aan huis is gratis bij aankopen vanaf € 100.

Laat je je Expert je nieuwe toestel installeren? Dan neemt hij meteen ook je oude toestel en alle verpakkingsmateriaal met hem mee zodat alles correct wordt gerecycleerd. Ook dat is de service van je Expert!

Anker

[]